Melkerfrossa

Idag har jag haft delar av min barnaskara här på middag. Det var jätteroligt men just nu tänkte jag koncentrera mig på barnbarnet den lille charmknutten Melker. En gammal farfars hjärta blir mjukt som en stor marshmallow.

Annonser

3 thoughts on “Melkerfrossa

  1. svenarnefloryd Inläggets författare

   Med all respekt för dina synpunkter – jag såg som hastigast på din blogg – så är det den verkligheten vi lever i. Och bilden visar trots allt bara pojken och en fjärrkontroll. Men det klart – i rummet finns det dessutom både TV, två datorer, stereo. nätverksrouter, flera lampor, flera eluttag, elorgel, ofta en elller ett par mobiler, en trådlös vanlig telefon, och därutöver den allmänna kosmiska strålning som vi alltid utsätts för – så att inte utsätta barn för detta vore en ganska stor omställning. Det är inget jag är beredd att ta.

   Svara
   1. Josef Boberg

    Den allmänna kosmiska strålningen är ju wår livsluft – så den är inget problem – för frekvensen på den varierar på ett naturligt sätt.

    IT-apparaternas syntetiska elektromagnetism ligger på samma frekvens hela tiden – och ”skär” därmed sönder den naturliga kosmiska strålningen = wår livsluft.

    Ca 80 % av barnen kan överleva detta – utan några större problem – men ca 20 % kan fara väldigt illa. Själv har jag 5 barnbarn under 8 år – och är en hel del bekymrad över vilket av dom som ej kommer att fixa IT-smogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s